Nationale biddag

Organiseren van een nationale biddag

Organiseren van een nationale biddag met 1750 dorpen! MELD JE NU AAN! 

We zijn bezig om een jaarlijkse dag in Noord-Nederland te organiseren waar we met een afvaardiging vanuit elke dorp – stad en gehucht aanwezig zullen zijn. Een dag waarin we samen komen met 1750 mensen. Of een veelvoud daarvan als er meerdere mensen komen uit een dorp.

Het verlangen is om met een afvaardiging vanuit elk dorp op de knieën te gaan, het hoofd te buigen, te belijden, te bidden en aanbidden. Samen feest vieren, te delen en te getuigen.

Zoals ons ook in 2. Kron. 7:14 wordt opgeroepen:

2 Kron.7:14 “en wanneer dan mijn volk, het volk dat mij toebehoort, het hoofd buigt, al biddend mijn aanwezigheid zoekt en terugkeert van zijn dwaalwegen, dan zal ik het aanhoren vanuit de hemel, zijn zonden vergeven en het land genezen.”

Als gedachte voor dit evenement gaan we naar het bijbelboek Nehemia. Nehemia liet elke bewoner voor zijn / haar huis de muur herbouwen. Daar waar jij woont heb je verlangen om meer van God zichtbaar te maken. Veel meer nog dan ver weg, een onbekende omgeving.

Elke dinsdag avond ga ik erop uit om de Sjofar te blazen te bidden en christenen op te roepen zich voor dit event aan te melden!

GEZOCHT:

Bouw jij mee voor jou plaats? We zijn op zoek naar 1 of meerdere mensen, groepen die als afvaardiging hierbij aanwezig willen zijn!

Meld je hier aan voor jou woonplaats en de jaarlijkse nieuwsbrief

7 + 3 =